همايش بزرگ اصلاحطلبان» با حضور عبدالواحد موسوي لاري، وزير كشور دولت اصلاحات در رشت برگزار شد.
همايش بزرگ اصلاحطلبان» با حضور عبدالواحد موسوي لاري، وزير كشور دولت اصلاحات در رشت برگزار شد.
به گزارش شمال نیوز به نقل از ايلنا، عبدالواحد موسوي لاري در همايش اصلاحطلبان گيلان در مسجد شهداي صيقلان رشت، اظهار داشت: در تاريخ ايران اسلامي روزهاي بهيادماندني زيادي چون انقلاب مشروطه، ملي شدن صنعت نفت و انقلاب اسلامي داريم. شايد هيچ صحنهاي ارزشمندتر از دفاع مقدس نباشد و اوج اين ايستادگي سوم خرداد و پيروزي رزمندگان اسلام و آزادسازي خرمشهر عزيز بود.
وي با اشاره به آغاز حركت امام در سال 42 و ديگر وقايع خرداد ماه، گفت: اگر خرداد سال 42 آغاز حركت جديد استقلالخواهي به رهبري حضرت امام بود، در سوم خرداد مردم ما بر تداوم و حفظ انديشه امام مهر تاييد زدند.
موسوي لاري افزود: از ديگر رخدادهاي اين ماه حادثه رحلت جانگذار حضرت امام خميني (ره) است. امام پس از سالها جهاد و مبارزه و ساختن نطامي به نام «جمهوري اسلامي» از امت جدا شد.
وي در ادامه با اشاره به سالروز حماسه دوم خرداد گفت: دوم خرداد 76 از روزهايي است كه در جهتدهي به مسير جامعه نقش بسيار جدي ايفا كرد. نميتوان فراموش كرد سال 75 شرايط جامعه ما چه بود و دوم خرداد 76 چگونه مسير جامعه را رقم زد.
وزير كشور دولت اصلاحات گفت: در فروردين سال 76 همه چيز با خواست و اراده مردم عوض شد و دوم خرداد 76 رقم خورد كه به دوران اصلاحات معروف شد. خرداد 76 مقطع ديگري در تاريخ عدالتخواهي و استقلالخواهي ملت و نقطه آغازي براي بهبود كليه شرايط زندگي آنها در عرصه روابط خارجي و داخلي و قومي و فرهنگي بود.
موسوي لاري گفت: در خرداد ماه سال 76 شرايط عمومي دشواري بر عرصه مناسبات بينالمللي حاكم بود، تمام كشورهاي اروپايي سفراي خود را از ايران فراخوانده بودند و روابط ايران با اتحاديه اروپا به نقطه تقريبا نااميدكنندهاي رسيده بود و توطئههاي وسيعي براي ضربه زدن به ايران فراهم شده بود. آنها به هيچ عنوان به برقراري رابطه با بسياري از بانكها و موسسات ايران مايل نبودند اما وقتي تئوري گفتوگوي تمدنها مطرح شد، اين نظريه بدون هيچ راي منفي به تصويب رسيد.
وي پروژه عسلويه را از موفقيتهاي دوران اصلاحات دانست و گفت: اين پروژه به بزرگترين پروژه كشور تبديل شد.
وزير سابق كشور بزرگترين حادثه سياسي اين دوره را 11 سپتامبر عنوان كرد و گفت: بزرگترين حادثه زلزلهآفرين سياسي يعني 11 سپتامبر در اين زمان اتفاق افتاد. اثرات منفي اين حادثه در همه جا ديده شد اما ايران مسير را به سمتي هدايت كرد كه حداكثر استفاده را براي تضمين امنيت جامعه خود و اعتمادسازي براي كشورهاي ديگر برد.
موسوي لاري با انتقاد از وضعيت موجود، گفت: امروز به جايي رسيدهايم كه يك روز كارت هوشمند سوخت و يك روز گوجه فرنگي و يك روز تغيير ساعت دغدغه ما ميشود.
وي با اشاره به سياست اعتمادسازي در زمينه مسائل هستهاي در دوران اصلاحات، گفت: ما توانستيم با بزرگواري و اعتماد به نفس در خيلي از سطوح علمي پيشگام باشيم و دانشمندان بدون تكيه بر بيگانگان به انرژي هستهاي دست يابند.
موسوي لاري با بيان اينكه جريان حاكم در دوره اصلاحات به اصل برنامهريزي اعتقاد داشت، گفت: اصلاحات بدون برنامه و برنامهريزي صورت نميگيرد و اگر بخواهيم به فردا واردشده و براي انتخابات مجلس حضور پيدا كنيم، اولين مساله فراروي همگان اين است كه با كدام برنامه و شعار ميخواهيم وارد بشويم.
وي گفت: البته در گذشته نيز ضعفها و قوتها و سوءمديريتيها بود ولي بايد به استقبال آينده برويم. ما بايد از نقاط قوت خود استفاده كنيم و از نقاط ضعف عبرت بگيريم.
موسوي لاري گفت: جامعه ما به يك نگاه فراگير و موزون به فكر توسعهگرا نياز دارد و نميشود به مردم وعدههايي داد كه تحققپذير نيست.
وي با اشاره به امكان ردصلاحيت اصلاحطلبان در انتخابات مجلس هشتم، گفت: اگر هم در قانون اشكالاتي وجود داشته و بعضي از موارد آن را قبول نداشته باشيم، پايبند به قانون هستيم و آنچه از آن دفاع ميكنيم برگزاري انتخابات است زيرا انتخابات يك امر فرمايشي و تزئيني نيست، بلكه مردم خود را با هويت مشخص در عرصه ظاهر ميسازند تا آينده خودشان را بسازند.
وزير كشور دولت اصلاحات گفت: اصلاحطلبي در عمق وجدان جامعه ماست و مردم هيچگاه از انديشه اصلاحطلبانه خارج نبودهاند.
استفاده از اين خبر فقط با ذكر نام شمال نيوز مجاز مي باشد .
ایمیل مستقیم : info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000292393
working();